Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)8.7g31kcal1.1g6.1g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)18g29kcal4.4g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g26g11kcal0.4g2.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 4.4g6.6kcal0.3g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%18g21kcal0.5g0.8g1.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g214kcal15g19.2g8.4g0.6g
Valittu annoskoko79g107kcal7.5g9.6g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g53kcal3.8g4.8g2.1g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.5g12.1g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961