Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 14g16kcal3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lanttu 8.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 8.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)11g3.4kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g62kcal7g4.6g0.8g1.6g
Valittu annoskoko80g31kcal3.5g2.3g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g15kcal1.8g1.2g0.2g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.4g2.9g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280