Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Valkuainen (100g)13g5.3kcal1.2g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer14g73kcal0.5g7.9g4.2g0.7g
Vispikerma Flora 20%35g78kcal1.1g1.8g7g0g
Marianne suklaarakeet11g50kcal0.3g7.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g426kcal7.4g34.4g28.8g1.4g
Valittu annoskoko79g213kcal3.7g17.2g14.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g107kcal1.9g8.6g7.2g0.4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410