Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g6.5g36kcal0.1g0.1g3.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.7g17kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 26g8.4kcal0.8g0.5g0.2g0.9g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g5.2g18kcal1.1g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g249kcal9.6g20.4g13.4g4.4g
Valittu annoskoko79g124kcal4.8g10.2g6.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna40g62kcal2.4g5.1g3.4g1.1g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439