Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g10g7.9kcal1.7g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g41kcal5g3.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko79g21kcal2.5g1.6g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g10kcal1.3g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234