Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)63g40kcal2g3g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Pinaatti 12g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g126kcal4.8g9.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko79g63kcal2.4g4.8g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g32kcal1.2g2.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3g6.1g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727