Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g19g18kcal3.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman6.3g17kcal0.2g0.3g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g101kcal8.4g3.6g5.8g0.8g
Valittu annoskoko79g51kcal4.2g1.8g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal2.1g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080