Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g65g102kcal14.1g0g4.6g0g
Ruskea suuruste, Maizena2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g235kcal29g6g9.4g1.2g
Valittu annoskoko79g117kcal14.5g3g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g59kcal7.3g1.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.8g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449