Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti3.4g17kcal0.8g1.1g1g1g
Soijajauho rasvainen 3g14kcal1g0.7g0.7g0.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 26g99kcal7.3g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g326kcal26.6g7.6g21g2.8g
Valittu annoskoko80g163kcal13.3g3.8g10.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna40g82kcal6.7g1.9g5.3g0.7g
Arvot/100g100g205kcal16.7g4.8g13.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595