Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.2g0g6g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Edamer Viipale, annos 18g10g33kcal2.5g0.2g2.4g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 7.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g286kcal21g2.6g21g0.4g
Valittu annoskoko80g143kcal10.5g1.3g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g71kcal5.3g0.7g5.3g0.1g
Arvot/100g100g179kcal13.2g1.6g13.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249