Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g11g36kcal1.2g7.1g0.2g1.2g
Soijarouhe, tumma, 30g7.5g24kcal3.7g2.2g0g0.4g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g151kcal11.4g23g1g5.6g
Valittu annoskoko80g75kcal5.7g11.5g0.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna40g38kcal2.9g5.8g0.3g1.4g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.5g0.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927