Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g13g9kcal0.3g2.1g0g0g
Juuriselleri 9g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g6.3g1.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g13g12kcal1g1.7g0.1g1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g92kcal3.6g16g1g4.6g
Valittu annoskoko80g46kcal1.8g8g0.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna40g23kcal0.9g4g0.3g1.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840