Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit30g62kcal4.5g0.6g4.6g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)20g7.8kcal0.3g1.6g0g0.3g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g15g53kcal1.9g10.8g0.2g0.3g
Juustodippi, Pirkka 300g15g20kcal0.5g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g284kcal14.4g26.6g13.2g1.2g
Valittu annoskoko80g142kcal7.2g13.3g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g71kcal3.6g6.7g3.3g0.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217