Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6.3g20kcal1.5g2.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 8.4g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)13g11kcal0.7g1.9g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g3.1g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g102kcal6.4g11.8g2.8g2.8g
Valittu annoskoko80g51kcal3.2g5.9g1.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal1.6g3g0.7g0.7g
Arvot/100g100g64kcal4g7.4g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520