Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g14g54kcal0.3g13.1g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g20g7.8kcal0.1g2g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g7.5g14kcal1.1g0.5g0.8g4.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g489kcal8g57.4g25.8g9.6g
Valittu annoskoko80g244kcal4g28.7g12.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna40g122kcal2g14.4g6.5g2.4g
Arvot/100g100g307kcal5g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255