Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Hk, sininen lenkki 580g16g37kcal1.6g1g2.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla2.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g153kcal4.6g10.6g9.6g1g
Valittu annoskoko80g77kcal2.3g5.3g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g38kcal1.2g2.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050