Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 25g8.9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Aura Gold homejuusto, Valio6.3g22kcal1.3g0g1.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.7g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g87kcal5.4g3g5.4g1.4g
Valittu annoskoko80g44kcal2.7g1.5g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g22kcal1.4g0.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675