Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ketsuppi, Heinz3g3kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g130kcal9.2g4.8g8g1.2g
Valittu annoskoko80g65kcal4.6g2.4g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g33kcal2.3g1.2g2g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.8g3g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640