Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni atria8.9g31kcal1.3g0g2.7g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g245kcal20.2g5.8g15.2g1g
Valittu annoskoko80g123kcal10.1g2.9g7.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g61kcal5.1g1.5g3.8g0.3g
Arvot/100g100g154kcal12.7g3.6g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731