Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g28g6.2kcal0.3g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti fileitä Findus19g13kcal3g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g9g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g158kcal12.6g5g9.8g1.6g
Valittu annoskoko80g79kcal6.3g2.5g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g40kcal3.2g1.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168