KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g38g53kcal6g0.9g2.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 23g33kcal0.7g7.1g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g19g13kcal0.6g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g201kcal14.8g20.8g6.2g0.4g
Valittu annoskoko80g101kcal7.4g10.4g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal3.7g5.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396