Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 5.9g27kcal1.2g0g2.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Tomaatti 5.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Spagetti 3.5g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g94kcal4.4g6.4g5.2g1.4g
Valittu annoskoko80g47kcal2.2g3.2g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g24kcal1.1g1.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143