Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 9g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima7g27kcal2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g176kcal12.6g11.6g8.4g0.8g
Valittu annoskoko80g88kcal6.3g5.8g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g44kcal3.2g2.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522