Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 6.4g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 21g12kcal0.3g2.8g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g4.2g11kcal1.2g0g0.7g0g
Pesto (Pirkka)1.1g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g172kcal10.2g8.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko80g86kcal5.1g4.3g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g43kcal2.6g2.2g2.7g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092