Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g21g41kcal4g0g2.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g173kcal9.8g4.2g12.4g1.2g
Valittu annoskoko80g86kcal4.9g2.1g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g43kcal2.5g1.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.6g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967