Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g10g72kcal0g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)114g17kcal2.3g1.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g661kcal4g6g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g1908kcal73.2g41.4g161.6g2.6g
Valittu annoskoko790g954kcal36.6g20.7g80.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna395g477kcal18.3g10.4g40.4g0.7g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678