Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g100g90kcal4.6g16.5g0.7g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g100g90kcal6g15g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow100g25kcal0.9g4.8g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g837kcal64g90g23.4g0.4g
Valittu annoskoko790g419kcal32g45g11.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna395g209kcal16g22.5g5.9g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151