Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)268g429kcal50.9g0g24.1g0g
Punajuuri 179g69kcal1.8g12.3g0.4g4.5g
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Pavut,ruskeat suolaliemess61g61kcal4.3g9.1g0.7g13.1g
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g1420kcal120.6g84.8g62g43.6g
Valittu annoskoko790g710kcal60.3g42.4g31g21.8g
Annoskoko puolitettuna395g355kcal30.2g21.2g15.5g10.9g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259