Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g281g98kcal4.5g19.4g0.3g3.9g
Tomaattimehu Valio188g38kcal1.9g7.5g0g0g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g2.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g107g102kcal8.5g15g0.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1581g815kcal62.6g94.6g19.4g26g
Valittu annoskoko791g407kcal31.3g47.3g9.7g13g
Annoskoko puolitettuna395g204kcal15.7g23.7g4.9g6.5g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378