Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g100g721kcal0g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)651g176kcal8.5g31.2g1.3g11.1g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)1141g171kcal22.8g11.4g1.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2003g501kcal26g84.1g4g0g
Katkarapu 1802g1233kcal260.2g0g19.8g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2003g6611kcal40.1g60.1g700.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15800g19081kcal733g415.2g1615.6g26.4g
Valittu annoskoko7900g9540kcal366.5g207.6g807.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna3950g4770kcal183.3g103.8g403.9g6.6g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678