Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1999g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1999g694kcal91.6g38.6g6g49.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 1599g1946kcal339.8g0g64g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%800g1040kcal24g16g103.9g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2640kcal16g24g279.9g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g600g2339kcal173.9g3.6g173.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15808g20188kcal1363g252.4g1483.2g192.8g
Valittu annoskoko7904g10094kcal681.5g126.2g741.6g96.4g
Annoskoko puolitettuna3952g5047kcal340.8g63.1g370.8g48.2g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191