Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle4242g5514kcal275.7g848.3g127.3g212.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1441kcal0g0g160.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Korianteri, annos 10g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2680kcal79.6g546.8g9.4g27.3g
Korianteri, tuore, annos 20g720g144kcal14.4g28.8g3.6g21.6g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1441kcal0g0g160.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15808g23748kcal788g3081g939g609g
Valittu annoskoko7904g11874kcal394g1540.5g469.5g304.5g
Annoskoko puolitettuna3952g5937kcal197g770.3g234.8g152.3g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161