Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1333g321kcal24.1g29.3g4g30.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1333g271kcal8g50.7g4g18.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1333g241kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Oliiviöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g667g800kcal22.7g24g66.7g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1333g1600kcal30.7g64g133.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15808g11098kcal612.2g479.4g717.8g144.6g
Valittu annoskoko7904g5549kcal306.1g239.7g358.9g72.3g
Annoskoko puolitettuna3952g2775kcal153.1g119.9g179.5g36.2g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482