Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2000g695kcal91.6g38.6g6g49.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 1600g1947kcal340g0g64g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%800g1040kcal24g16g104g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g600g2340kcal174g3.6g174g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15816g20199kcal1363.6g252.4g1484g192.8g
Valittu annoskoko7908g10099kcal681.8g126.2g742g96.4g
Annoskoko puolitettuna3954g5050kcal340.9g63.1g371g48.2g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191