Punajuuri-vuohenjuustokeitto

1.Kuori ja hienonna sipuli, kuullota se ison kattilan pohjalla öljytilkassa.

Lisää kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio ja kiehauta.

2.Kuori ja lohko punajuuret pieniksi ja lisää ne kattilaan.

Keitä, kunnes punajuuret tuntuvat pehmeiltä.

Soseuta keitto monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

3.Lisää joukkoon vuohenjuusto ja anna sulaa.

Lisää joukkoon myös kerma.

(Jos keitto tuntuu liian tanakalta, lisää vettä tai kermaa.)

4.Kuumenna keitto, mausta mustapippurilla.

Leikkaa basilikalehdet suikaleiksi ja sirottele keiton pinnalle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Khaleesi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 307g118kcal3.1g21.2g0.6g7.7g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (Herbamare), annos 11g4.8g15kcal0.2g0.9g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy rainbow2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g79g237kcal16.6g0.8g16.6g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g88g51kcal3.5g4.2g2.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g22g75kcal4.4g0g6.4g0g
Arla apetina tuorejuusto valkosipuli ja yrtit (Arla), annos 20g26g53kcal2.2g0.8g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1158kcal61.2g60g67.6g16.8g
Valittu annoskoko791g579kcal30.6g30g33.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna396g290kcal15.3g15g16.9g4.2g
Arvot/100g100g73kcal3.9g3.8g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310589