Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Parsakaali pakaste Rainbow105g21kcal3.2g2.1g0g2.6g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g53g159kcal12.6g25.5g0.6g6g
Flora ruokakerma 15%25g37kcal0.5g0.6g3.7g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g1.8g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g620kcal35.6g63.8g25g20g
Valittu annoskoko791g310kcal17.8g31.9g12.5g10g
Annoskoko puolitettuna396g155kcal8.9g16g6.3g5g
Arvot/100g100g39kcal2.3g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798