Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g562kcal46.9g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Makaroni, tumma 175g630kcal23.7g115.2g5.3g10.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g55g153kcal10.4g0g12.1g0g
Tomaattipyree (Felix)44g35kcal1.3g7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g219g29kcal3.4g3.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g3127kcal197.2g254g141g21.4g
Valittu annoskoko791g1564kcal98.6g127g70.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna396g782kcal49.3g63.5g35.3g5.4g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16.1g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710