Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona438g298kcal53.4g17.1g0.9g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)219g416kcal9.8g35g26.3g0g
Karpalo, pakaste88g19kcal0.3g3.1g0.6g2.9g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g44g188kcal33.2g1.5g4.8g0g
Liivate 4.4g15kcal3.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1871kcal200.8g113.4g65.2g5.8g
Valittu annoskoko792g935kcal100.4g56.7g32.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna396g468kcal50.2g28.4g16.3g1.5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567