Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)200g1440kcal0g0g159.9g0g
Sokeri 191g776kcal0g191g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g55g94kcal8.2g0g6.6g0g
Siirappi, tumma9g29kcal0g6.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta325g1170kcal42.2g227.4g6.8g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g7111kcal100.8g874g346.6g22.8g
Valittu annoskoko792g3556kcal50.4g437g173.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna396g1778kcal25.2g218.5g86.7g5.7g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740