Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai155g543kcal18.6g110.2g3.3g4.7g
Sokeri 152g618kcal0g152g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.6g1.6g3.1g4.4g
Voi 90g649kcal1.1g0.4g72.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)119g67kcal10.1g6g0.2g0g
Pätkis, 18g65g316kcal2.3g39.3g16.1g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Taloussuklaa, Fazer60g307kcal2.3g33.4g17.9g3.2g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g5865kcal100g697.2g295.6g24.6g
Valittu annoskoko792g2933kcal50g348.6g147.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna396g1466kcal25g174.3g73.9g6.2g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319