Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g84g327kcal0.2g81.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g802kcal23.8g163.7g2.8g8.2g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.8g18kcal0.2g3.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g4317kcal85.4g545.6g195.8g28.6g
Valittu annoskoko792g2159kcal42.7g272.8g97.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna396g1079kcal21.4g136.4g49g7.2g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257