PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss225g166kcal2.7g40.4g0.7g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g225g45kcal3.6g6.3g0.4g0g
Rypsiöljy Eldorado5.6g47kcal0g0g5.2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)112g225kcal15.7g13.5g12.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g225g135kcal2g11.7g9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1234kcal48g143.8g55.4g1.4g
Valittu annoskoko792g617kcal24g71.9g27.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna396g309kcal12g36g13.9g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372