Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g430g473kcal34.4g85.9g0g21.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 301g118kcal3.1g21.2g0.6g7.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 34g300kcal0g0g33.9g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Riisijauhoseos, gluteeniton 23g79kcal0.6g18.2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1953kcal77g252.8g69.2g60.8g
Valittu annoskoko792g977kcal38.5g126.4g34.6g30.4g
Annoskoko puolitettuna396g488kcal19.3g63.2g17.3g15.2g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390