Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g562g1657kcal84.3g0g146g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g112g40kcal1g7g0.2g3.1g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g112g27kcal2.2g4g0.2g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g3449kcal175g22g292.8g6.2g
Valittu annoskoko792g1724kcal87.5g11g146.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna396g862kcal43.8g5.5g73.2g1.6g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624