Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)94g101kcal21.6g0g1.7g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g11g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g3.8g12kcal0.4g1.9g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g38g135kcal4.5g27.4g0.6g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g53g42kcal1.5g5.7g1g2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g30g126kcal0.6g0.9g13.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g914kcal60g83.6g36.6g9.6g
Valittu annoskoko792g457kcal30g41.8g18.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna396g228kcal15g20.9g9.2g2.4g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387