Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli296g502kcal38.4g7.4g35.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g166g70kcal16.2g0.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g47g30kcal1.7g0.1g11.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g59g432kcal0.6g0.6g47.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g118g492kcal96.9g8.3g7.1g1.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore24g5.9kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 5.9g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)71g248kcal9.9g39.7g4.8g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g3559kcal327.4g117.8g213.4g18g
Valittu annoskoko792g1780kcal163.7g58.9g106.7g9g
Annoskoko puolitettuna396g890kcal81.9g29.5g53.4g4.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915