Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 400g64kcal3g8g0.4g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Nokkonen 16g7kcal0.9g0.2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g80g14kcal1.3g2.2g0g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g493kcal14.8g38.6g27.6g25.8g
Valittu annoskoko792g247kcal7.4g19.3g13.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna396g123kcal3.7g9.7g6.9g6.5g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738