Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore450g126kcal2.7g25.2g0.9g11.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g113g44kcal3.7g3.5g1.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1169kcal53.2g63.8g74.8g22.6g
Valittu annoskoko792g585kcal26.6g31.9g37.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna396g292kcal13.3g16g18.7g5.7g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727