Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 13g112kcal0g0g12.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk125g34kcal0.8g6.6g0.3g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.3g4.6kcal0.3g0.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen313g103kcal10.3g15.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Lasagnelevy Rainbow78g287kcal10.9g55.5g2.4g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g1981kcal100.8g189.2g88.8g12.4g
Valittu annoskoko793g990kcal50.4g94.6g44.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna396g495kcal25.2g47.3g22.2g3.1g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282