Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g167g292kcal31.7g0g18.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g304kcal0.4g0.4g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Turun sinappi, mieto13g24kcal0.6g3.5g0.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 21g81kcal0.4g0.5g8.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)83g138kcal2.5g3.3g12.5g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 83g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g1960kcal83.2g62g150.8g10.6g
Valittu annoskoko793g980kcal41.6g31g75.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna396g490kcal20.8g15.5g37.7g2.7g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559